PRÍPRAVA
30 minút
NÁROČNOSŤ
ľahké
ČAS VARENIA
25 minút
POČET PORCIÍ
1 porcia
30 minút
ľahké
25 minút
1 porcia
1 plechovka tuniaka Rio Mare Natura po 56 g
1 lyžička olivového oleja
⅓ nakrájané cibule
1 strúčik cesnaku nakrájaný nadrobno
100 g plechovky nakrájaných paradajok s bylinkami
¼ lyžičky chilli v prášku
⅓ lyžičky cukru
125 g cestovinových mašlí
korenie
hrsť lístkov bazalky
1 Cibuľu nakrájajte a potom osmažte na panvici s olejom. Vmiešajte nadrobno nakrájaný cesnak, paradajky, chilli a cukor. Podľa chuti pridajte soľ, korenie a priveďte do varu. Poriadne premiešajte a potom znížte plameň. Všetko nechajte cca 5 minút povariť.
2 Do vriacej vody pridajte cestoviny a varte podľa návodu na obale. Tuniaka pridajte do omáčky a prehrejte. Sceďte cestoviny, vráťte do panvice a vmiešajte do omáčky spolu s lístkami bazalky. Dochuťte jemne mletým čiernym korením.
3 Naservírujte na tanier.
DOBRÚ CHUŤ!
Stampa ricetta
Bielkoviny
g
Kalórie
Kcal
Sacharidy
g
Tuky
g
POSTUP PRÍPRAVY
krok 1
krok 2
krok 3