PRÍPRAVA

30 minút

NÁROČNOSŤ

ľahké

ČAS VARENIA

25 minút

POČET PORCIÍ

1 porcia

ZDIEĽAJTE RECEPTY

Dajte vedieť svojim priateľom


ZLOŽENIE

1 plechovka tuniaka Rio Mare Natura po 56 g

1 lyžička olivového oleja

⅓ nakrájané cibule

1 strúčik cesnaku nakrájaný nadrobno

100 g plechovky nakrájaných paradajok s bylinkami

¼ lyžičky chilli v prášku

⅓ lyžičky cukru

125 g cestovinových mašlí

korenie

hrsť lístkov bazalky

POUŽITÝ PRODUKT

Stampa ricetta

ODPORÚČANÁ KONZUMÁCIA:

POSTUP

1   Cibuľu nakrájajte a potom osmažte na panvici s olejom. Vmiešajte nadrobno nakrájaný cesnak, paradajky, chilli a cukor. Podľa chuti pridajte soľ, korenie a priveďte do varu. Poriadne premiešajte a potom znížte plameň. Všetko nechajte cca 5 minút povariť.

2   Do vriacej vody pridajte cestoviny a varte podľa návodu na obale. Tuniaka pridajte do omáčky a prehrejte. Sceďte cestoviny, vráťte do panvice a vmiešajte do omáčky spolu s lístkami bazalky. Dochuťte jemne mletým čiernym korením.

3   Naservírujte na tanier.


DOBRÚ CHUŤ!

Stampa ricetta Stampa ricetta

NUTRIČNÉ HODNOTY

Bielkoviny

g

Kalórie

Kcal

Sacharidy

g

Tuky

g

POSTUP PRÍPRAVY

krok 1

krok 2

krok 3

Rob to, čo ťa baví, bez ohľadu na to čo si o tom ľudia myslia.

Jakub Grigar
vodný slalomár

RECEPTY NAŠICH ŠPORTOVCOV

 
Cestoviny s tuniakom v paradajkovej omáčke

 
Niçoise šalát s tuniakom

 
Šalát z červenej repy s tuniakom a fazuľami