Zemiakový šalát s tuniakom a balzamikovým octom


Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
3 zemiaky
1 malý karfiol
2x 160 g tuniaka Rio Mare v olivovom oleji
1 l zeleninového vývaru
niekoľko kvapiek balzamikového octu
olivový olej
3 zemiaky
1 malý karfiol
2x 160 g tuniaka Rio Mare v olivovom oleji
1 l zeleninového vývaru
niekoľko kvapiek balzamikového octu
olivový olej
Stampa Ricetta

Príprava
1. Olúpte a nakrájajte zemiaky, karfiol rozdeľte na menšie kúsky, uvarte vývar a varte v ňom zeleninu 20 minút. Zeleninu sceďte, prepláchnite studenou vodou a znovu nechajte odkvapkať.
2. Pokvapkajte zeleninu trochou olivového oleja, pridajte dobre vysušené kúsky tuniaka, pokvapkajte balzamikovým otcom a ihneď podávajte.
Tip na servírovanie:
Podávajte s cestovinami, ľahkou paradajkovou omáčkou a kúskom ovocia a budete mať zdravé a ľahké menu.