Tuniakový sendvič s paradajkami a majonézou

Zloženie

na 4 porcie potrebujete:
4 malé bagetky
4 plechovky tuniaka Rio Mare v extra panenskom olivovom oleji (po 80 g)
1 paradajku
100 g majonézy
niekoľko listov hlávkového šalátu

Stampa Ricetta

Zdieľať recept

Použitý produkt

Tuniak v extra panenskom olivovom oleji

Objavte viac

Príprava

    1. Rozpáľte plochú nepriľnavú panvicu alebo gril a bagetky rozrežte napoly.

    2. Opečte polovice bagetiek kôrkou nahor, kým nebudú pekne chrumkavé.

    3. Opečenú stranu potrite štedrou vrstvou majonézy. Položte na opečené polovice niekoľko dobre umytých a usušených listov šalátu a plátky paradajky.

    4. Na každý plátok pečiva dajte odkvapkaného tuniaka, prikryte druhým plátkom pečiva a pritlačte ich k sebe, aby sa chute prepojili.