Tuniakový sendvič s paradajkami a majonézou


Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
4 malé bagetky
4 plechovky tuniaka Rio Mare v extra panenskom olivovom oleji (po 80 g)
1 paradajku
100 g majonézy
niekoľko listov hlávkového šalátu
4 malé bagetky
4 plechovky tuniaka Rio Mare v extra panenskom olivovom oleji (po 80 g)
1 paradajku
100 g majonézy
niekoľko listov hlávkového šalátu
Stampa Ricetta

Príprava
1. Rozpáľte plochú nepriľnavú panvicu alebo gril a bagetky rozrežte napoly.
2. Opečte polovice bagetiek kôrkou nahor, kým nebudú pekne chrumkavé.
3. Opečenú stranu potrite štedrou vrstvou majonézy. Položte na opečené polovice niekoľko dobre umytých a usušených listov šalátu a plátky paradajky.
4. Na každý plátok pečiva dajte odkvapkaného tuniaka, prikryte druhým plátkom pečiva a pritlačte ich k sebe, aby sa chute prepojili.