Tuniakový šalát s kukuricou, rukolou, jablkami a opečenými chlebovými krutónmi


Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
100 g rukoly
1 červené jablko
2x 160 g plechovku Rio Mare Insalatissime Tuniakového šalátu s kukuricou
2 krajce chleba s kôrkou
pár kvapiek olivového oleja
soľ a čierne korenie podľa chuti
100 g rukoly
1 červené jablko
2x 160 g plechovku Rio Mare Insalatissime Tuniakového šalátu s kukuricou
2 krajce chleba s kôrkou
pár kvapiek olivového oleja
soľ a čierne korenie podľa chuti
Stampa Ricetta

Príprava
1. Rozlámte a rozdrobte chlieb, ochuťte olivovým olejom a čiernym korením, orestujte na rozpálenej nepriľnavej panvici a opekajte dozlatista a chrumkava.
2. Umyte jablko, rozkrojte ho napoly, vyberte stopku a jadrovník, nakrájajte na plátky, pokvapkajte olivovým olejom a posoľte.
3. Dajte rukolu a jablko do misky, pridajte Rio Mare Insalatissime, dobre premiešajte, pridajte opečený chlieb a podávajte.