Tuniak so zázvorom a mangoldom

Zloženie

na 4 porcie potrebujete:
3x 80 g plechovku tuniaka Rio Mare v extra panenskom olivovom oleji
400 g žltého a červeného mangoldu
približne 25 g zázvoru
2 strúčiky cesnaku
30 g extra panenského olivového oleja
20 g píniových orieškov
soľ

Stampa Ricetta

Zdieľať recept

Použitý produkt

Tuniak v extra panenskom olivovom oleji

Objavte viac

Príprava

    1. Mangold umyte a nakrájajte, olúpte zázvor a nakrájajte na plátky, nakrájajte cesnak na polovice.

    2. V panvici opečte cesnak na oleji do zlatista, pridajte nakrájaný mangold, pokvapkajte vodou, ochuťte soľou, pridajte zázvor a varte asi 10 minút. Občas zamiešajte.

    3. Odstráňte cesnak, mangold naservírujte na tanieri, pridajte tuniaka a podávajte s opekaným chlebom.