Šalát z tuniaka a cannellini s oreganom

Zloženie

na 4 porcie potrebujete:
2x 160 g tuniaka Rio Mare vo vlastnej šťave
100 g čerstvého listového špenátu
250 g varených fazúľ cannelloni
polovicu nasekanej červenej cibuľky
2 zrelé podlhovasté paradajky
čerstvé oregano
40 g extra panenského olivového oleja
čierne korenie a soľ

Stampa Ricetta

Zdieľať recept

Použitý produkt

Tuniak vo vlastnej šťave

Objavte viac

Príprava

    1. Nakrájajte paradajky na kocky a osmažte ich na panvici s olejom a cibuľou. Pridajte fazuľu cannellini a oregano, nechajte pár minút povariť a potom ochuťte čerstvo namletým čierným korením.

    2. Odstavte, pridajte špenát a premiešajte.

    3. Zlejte tuniaka a podávajte spolu s pripraveným šalátom.