Šalát z tuniaka a cannellini s oreganom
Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
2x 160 g tuniaka Rio Mare vo vlastnej šťave
100 g čerstvého listového špenátu
250 g varených fazúľ cannelloni
polovicu nasekanej červenej cibuľky
2 zrelé podlhovasté paradajky
čerstvé oregano
40 g extra panenského olivového oleja
čierne korenie a soľ
2x 160 g tuniaka Rio Mare vo vlastnej šťave
100 g čerstvého listového špenátu
250 g varených fazúľ cannelloni
polovicu nasekanej červenej cibuľky
2 zrelé podlhovasté paradajky
čerstvé oregano
40 g extra panenského olivového oleja
čierne korenie a soľ
Stampa Ricetta
Príprava
1. Nakrájajte paradajky na kocky a osmažte ich na panvici s olejom a cibuľou. Pridajte fazuľu cannellini a oregano, nechajte pár minút povariť a potom ochuťte čerstvo namletým čierným korením.
2. Odstavte, pridajte špenát a premiešajte.
3. Zlejte tuniaka a podávajte spolu s pripraveným šalátom.