Roláda z grilovaného baklažánu s tuniakom a rukolou


Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
3 plátky grilovaného baklažánu
160 g tuniaka Rio Mare vo vlastnej šťave , nechať odkvapkať
niekoľko malých cherry paradajok
40 g rukoly
10 g extra panenského olivového oleja
1 čerstvú jarnú cibuľku
soľ a čierne korenie
3 plátky grilovaného baklažánu
160 g tuniaka Rio Mare vo vlastnej šťave , nechať odkvapkať
niekoľko malých cherry paradajok
40 g rukoly
10 g extra panenského olivového oleja
1 čerstvú jarnú cibuľku
soľ a čierne korenie
Stampa Ricetta

Príprava
1. Paradajky nakrájajte na štvrtiny, rukolu pokrájajte, očistite a nadrobno nakrájajte cibuľu.
2. Tuniaka zmiešajte s paradajkami a nakrájanou jarnou cibuľkou, pridajte soľ a čierne korenie.
3. Na plátok baklažánu umiestnite malé množstvo zmesi. Pridajte niekoľko kúskov rukoly na vrch každej porcie a baklažán z jednej strany zrolujte, aby ste vytvorili kapsu. Rolky dajte na tanier, zmiešajte zostávajúcu rukolu s olivovým olejom a prelejte cez rolky.