Plnené šalátové lodičky


Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
hlavičku „srdiečkového“ šalátu
Rio Mare Paté tuniakový krém
1 paradajku
1 malú bielu cibuľu
½ avokáda
½ červenej papriky
1 lyžicu citrónovej šťavy
soľ a čierne korenie
hlavičku „srdiečkového“ šalátu
Rio Mare Paté tuniakový krém
1 paradajku
1 malú bielu cibuľu
½ avokáda
½ červenej papriky
1 lyžicu citrónovej šťavy
soľ a čierne korenie
Stampa Ricetta

Príprava
1. Nakrájajte na kocky avokádo, cibuľu a papriku a zmiešajte ich so štipkou soli a čierneho korenia.
2. Odkrojte spodnú časť šalátu, vyberte 12 listov a rozložte ich na tácku.
3. Do rozložených listov rozdeľte pripravenú zmes zeleniny s avokádom a každú lodičku ozdobte rybím krémom.
Tip šéfkuchára:
Nápadité občerstvenie, ktoré v lete osvieži a v zime doplní vitamíny.