Pizza Mediterranea s tuniakom a červenou cibuľou


Zloženie
na 1 pizzu potrebujete:
400 g hotového cesta na pizzu
160 g tuniaka Rio Mare v olivovom oleji
250 g drene čerstvých paradajok
1/2 červenej cibule
200 g syra mozzarella
olivový olej
oregano
soľ
400 g hotového cesta na pizzu
160 g tuniaka Rio Mare v olivovom oleji
250 g drene čerstvých paradajok
1/2 červenej cibule
200 g syra mozzarella
olivový olej
oregano
soľ
Stampa Ricetta

Príprava
1. Nakrájajte cibuľu na veľmi tenké plátky, mozzarellu na kocky, dreň z čerstvých paradajok zmiešajte so štipkou soli a oregana. Pridajte trochu odkvapkaného tuniaka s paradajkami a zľahka premiešajte.
2. Umiestnite plát cesta na pizzu na plech vymastený olivovým olejom a polejte paradajkovou omáčkou. Pridajte tuniaka, cibuľové krúžky a kúsky mozzarelly.
3. Pečte vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 220 °C asi 40 minút.
Tip šéfkuchára:
Tí najlepší šéfkuchári majú vždy jednoduché triky, ako zmeniť obyčajný recept na skvelý pokrm. Ako? Stačí mať správne kuchynské pomôcky a ingrediencie, aby ste vytvorili skvelé jedlá vo vašej kuchyni.