Mini muffiny parmigiano s tuniakovým paté Rio Mare


Zloženie
na 12 muffinov potrebujete:
2 balenia tuniakového paté Rio Mare
120 g múky
1 vajce
40 ml extra panenského olivového oleja
60 ml mlieka
40 g strúhaného syra parmigiano
1/2 vrecka sušených kvasníc na kysnuté cesto
soľ a čierne korenie
2 balenia tuniakového paté Rio Mare
120 g múky
1 vajce
40 ml extra panenského olivového oleja
60 ml mlieka
40 g strúhaného syra parmigiano
1/2 vrecka sušených kvasníc na kysnuté cesto
soľ a čierne korenie
Stampa Ricetta

Príprava
1. V mise vyšľahajte elektrickou metlou vajce s troškou mlieka, pridajte múku, kvasnice a syr parmigiano, ešte minútu šľahajte. Osoľte, pridajte olivový olej a riadne okoreňte.
2. Zmes nalejte do 12 silikónových formičiek vymystených troškou oleja, pečte v rúre predhriatej na 180 °C počas 12 minút alebo dovtedy, kým muffiny nadobudnú objem a zozlatnú.
3. Muffiny nechajte vychladnúť, vyberte ich z formičiek, navrchu bohato ozdobte tuniakovým paté Rio Mare a dajte ich na tanier.