Kanapky s paté z ružového lososa Rio Mare s pomarančom, jarnou cibuľkou a kôprom
Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
1 balenie paté z ružového lososa Rio Mare
1 bagetu
1 pomaranč
1 červenú jarnú cibuľku
vetvičku kôpru
20 g extra panenského olivového oleja
soľ a čierne korenie
1 balenie paté z ružového lososa Rio Mare
1 bagetu
1 pomaranč
1 červenú jarnú cibuľku
vetvičku kôpru
20 g extra panenského olivového oleja
soľ a čierne korenie
Stampa Ricetta
Príprava
1. Bagetu nakrájajte na krajce, ktoré sprudka opečiete.
2. Jarnú cibuľku nakrájajte na tenké kolieska, kôru z pomaranča nastrúhajte, pomaranč olúpte a rozkrájajte pomarančovú dužinu.
3. V mise zmiešajte dužinu z pomaranča, jarnú cibuľku a pomarančovú kôru, dochuťre olejom, štipkou soli a riadnou porciou čierneho korenia.
4. Na každý krajec opečenej bagety dajte trošku zmesi, každú kanapku ozdobte kopčekom lososového paté Rio Mare, na ktorý položte vetvičku kôpru.