Hamburger s tuniakom, zelerom a paradajkou


Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
hamburgerovú žemľu so sezamovými semienkami
tuniakový krém Rio Mare Paté
½ paradajky (najlepšie druh Costoluto)
60 g plátkov syra gouda
2 kostrnky stonkového zeleru
hamburgerovú žemľu so sezamovými semienkami
tuniakový krém Rio Mare Paté
½ paradajky (najlepšie druh Costoluto)
60 g plátkov syra gouda
2 kostrnky stonkového zeleru
Stampa Ricetta

Príprava
1. Prekrojte žemľu napoly a ohrejte ju. Nakrájajte paradajku na plátky a nasekajte zeler na tenké kúsky, listy dajte bokom. Položte listy zeleru na spodnú polovicu žemle, na ne naskladajte paradajku a syr, potom prekryte bohatou vrstvou tuniakového krému.
2. Dozdobte nakrájaným zelerom. Prikryte druhou polovicou žemle a ihneď podávajte.