Hamburger s tuniakom


Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
2x 160 g plechovku tuniaka Rio Mare v olivovom oleji
6 plátkov toastového chleba
1 vajce
2 lyžičky horčice
1 vetvičku petržlenovej vňate
1 jarnú cibuľku
2 lyžice majonézy
extra panenský olivový olej
2x 160 g plechovku tuniaka Rio Mare v olivovom oleji
6 plátkov toastového chleba
1 vajce
2 lyžičky horčice
1 vetvičku petržlenovej vňate
1 jarnú cibuľku
2 lyžice majonézy
extra panenský olivový olej
Stampa Ricetta

Príprava
1. Odrežte okraje z plátkov toastového chleba a toasty zomeľte v kuchynskom robote, aby ste získali mäkké chlebové kúsky.
2. Vložte chlebové kúsky do misky, pridajte dobre odkvapkaný tuniak, jemne nakrájanú jarnú cibuľku a petržlenovú vňať, majonézu, horčicu a vajce a premiešajte.
3. Vypracujte zmes na hamburgery. Zahrejte jemne naolejovanú panvicu a potom do nej vložte hamburgery. Opečte z oboch strán. Hamburger je hotový, keď povrch získa zlatohnedú farbu.
4. Podávajte so zemiakovými lupienkami.