Grilované filety z makrely s rustikálnym šalátom


Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
4x 120 g Rio Mare grilované filety z makrely v extra panenskom olivovom oleji
400 g varených fazúľ canelini
2 pečené zrelé paradajky
½ červenej cibule
1 čerstvú čili papričku
čerstvú rukolu
40 g extra panenského olivového oleja
soľ podľa chuti
4x 120 g Rio Mare grilované filety z makrely v extra panenskom olivovom oleji
400 g varených fazúľ canelini
2 pečené zrelé paradajky
½ červenej cibule
1 čerstvú čili papričku
čerstvú rukolu
40 g extra panenského olivového oleja
soľ podľa chuti
Stampa Ricetta

Príprava
1. Cibuľu nakrájajte na jemné krúžky, ponorte ju krátko do vody a potom ju sceďte. Paradajky nakrájajte na plátky, odstráňte semienka z čili papričky a nakrájajte na kolieska. Fazule pokvapkajte olejom, posypte čili papričkou a paradajky posoľte. Zmiešajte všetky prísady dohromady a pridajte listy rukoly.
2. Šalát naservírujte na štyri taniere, na vrch šalátu dajte grilované makrely a okamžite podávajte.