Grilované filety z makrely s bruschettou s avokádom a cherry paradajkami
Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
120 g Rio Mare grilované filety z makrely v extra panenskom olivovom oleji
8 plátkov ražného chleba
2 limetky
1 zrelé avokádo
⅞ cherry paradajok
3 polievkové lyžice extra panenského olivového oleja
niekoľko kvapiek tabaskovej omáčky
čerstvo namleté čierne korenie
120 g Rio Mare grilované filety z makrely v extra panenskom olivovom oleji
8 plátkov ražného chleba
2 limetky
1 zrelé avokádo
⅞ cherry paradajok
3 polievkové lyžice extra panenského olivového oleja
niekoľko kvapiek tabaskovej omáčky
čerstvo namleté čierne korenie
Stampa Ricetta
Príprava
1. Začnite opečením chleba, medzitým nastrúhajte kôru limetky a odložte ju nabok. Avokádo olúpte a roztlačte vidličkou, pridajte tabaskovú omáčku, limetkovú šťavu a extra panenský olivový olej. Zmiešajte prísady dohromady, aby ste získali hladkú, krémovú textúru.
2. Nakrájajte cherry paradajky na kocky.
3. Na ražný chlieb dajte lyžicu avokádovej nátierky, nakrájané paradajky a odkvapkané filety grilovaných makrel.
4. Dochuťte čerstvo namletým čiernym korením a posypte kôrou limetky. Ihneď podávajte.