Bruschetta s tuniakom a zelenou omáčkou


Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
8 plátkov bagety
3x 80 g tuniaka Rio Mare v olivovom oleji
1 varené vajce
petržlenovú vňať
1 lyžicu kapár v octe
1 strúčik cesnaku
1 čerstvú čili papričku
8 plátkov bagety
3x 80 g tuniaka Rio Mare v olivovom oleji
1 varené vajce
petržlenovú vňať
1 lyžicu kapár v octe
1 strúčik cesnaku
1 čerstvú čili papričku
Stampa Ricetta

Príprava
1. Odstráňte listy zo stoniek vňate petržlenu. Nasekajte najemno spolu s kapary a cesnakom a vložte do misy. Pridajte čili papričku nakrájanú na krúžky a varené vajcia nakrájané na kúsky. Pridajte trochu oleja z tuniaka a premiešajte.
2. Plátky bagety opečte na grile alebo na panvici a omáčku dajte na opečenú bagetu. Na omáčku položte dobre odkvapkané kúsky tuniaka a ihneď podávajte.