Bagel s lososom a mozzarellou


Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
1 bagel, ideálne makový
lososový krém Rio Mare Paté
150 g mozzarelly
niekoľko listov šalátu
vetvičku kôpru
čierne korenie
1 bagel, ideálne makový
lososový krém Rio Mare Paté
150 g mozzarelly
niekoľko listov šalátu
vetvičku kôpru
čierne korenie
Stampa Ricetta

Príprava
1. Rozkrojte bagel na polovice. Na spodnú polovicu položte umyté suché listy šalátu, plátky mozzarelly, jemne okoreňte a pridajte veľkorysú porciu lososového krému.
2. Posypte nasekaným kôprom a po prikrytí druhou polovicou bagelu môžete podávať.
Tip šéfkuchára:
Skvelá pochúťka, ku ktorej sa hodí čerstvo vytlačená pomarančová šťava ozdobená vetvičkou čerstvej mäty.