Tuniakový wrap
Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
4 wrapy nemastené masťou
4x 80 g balenie tuniaka Rio Mare v olivovom oleji
2 zrelé paradajky
1 zrelé avokádo
4 polievkové lyžice majonézy
2 mrkvy
50 g miešaného šalátu
½ citróna
soľ a čierne korenie na dochutenie
4 wrapy nemastené masťou
4x 80 g balenie tuniaka Rio Mare v olivovom oleji
2 zrelé paradajky
1 zrelé avokádo
4 polievkové lyžice majonézy
2 mrkvy
50 g miešaného šalátu
½ citróna
soľ a čierne korenie na dochutenie
Stampa Ricetta
Príprava
1. Mrkvu ošúpte a nastrúhajte, paradajky nakrájajte na kocky. Avokádo ošúpte, odstráňte kôstku a nakrájajte ho na plátky.
2. Na sporáku predhrejte na miernu teplotu panvicu s nepriľnavým povrchom a asi 30 sekúnd z každej strany ohrejte jednotlivé placky na wrap. Ohriaté placky vyberte z panvice.
3. Každú placku potrite polievkovou lyžicou majonézy, poukladajte plátky avokáda a pridajta tuniaka, z ktorého ste nechali odkvapkať olej, ozdobte nakrájanými paradajkami, nastrúhanou mrkvou a šalátom.
4. Dochuťte niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy, troškou soli a primeranou dávkou čierneho korenia. Placky opatrne zrolujte, aby obsah zostal vnútri. Rýchlo osmažte na panvici, diagonálne rozkrojte a podávajte.