Hrianka „caprese“ s paradajkami a rukolou
Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
8 plátkov bagety
160 g tuniaka Rio Mare v olivovom oleji
200 g mozarelly
2 zrelé paradajky
1 strúčik cesnaku
4 lyžice olivového oleja
niekoľko lístkov rukoly
soľ a čierne korenie
8 plátkov bagety
160 g tuniaka Rio Mare v olivovom oleji
200 g mozarelly
2 zrelé paradajky
1 strúčik cesnaku
4 lyžice olivového oleja
niekoľko lístkov rukoly
soľ a čierne korenie
Stampa Ricetta
Príprava
1. Pripravte si 8 tenkých plátkov mozarelly a paradajok. Tuniaka nechajte odkvapkať a steak rozdeľte na kúsky. Plátky bagety opečte na grile alebo na panvici.
2. Každú hrianku potrite cesnakom s trochou olivového oleja. Klaďte postupne lístky rukoly, mozzarellu a paradajku. Ochuťte štipkou soli a čierneho korenia.
3. Navrch pridajte tuniaka a ozdobte lístkom rukoly. Ihneď podávajte.