Losos s mladou cibuľkou a sójovým dresingom
Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
1 buľvu fenikla
2x 150 g lososových filiet Rio Mare v olivovom oleji
zväzok mladých bielych cibuliek
3 lyžice sójovej omáčky
3 lyžice extra panenského olivového oleja
3 lyžice pomarančovej šťavy
1 feferónku a kôru z ½ pomaranča (najlepšie bio)
1 buľvu fenikla
2x 150 g lososových filiet Rio Mare v olivovom oleji
zväzok mladých bielych cibuliek
3 lyžice sójovej omáčky
3 lyžice extra panenského olivového oleja
3 lyžice pomarančovej šťavy
1 feferónku a kôru z ½ pomaranča (najlepšie bio)
Stampa Ricetta
Príprava
1. Očistite mladé cibuľky, fenikel a feferónku a nakrájajte ich na tenké plátky.
2. Zmes zeleniny zľahka opražte nasucho na panvici a potom nechajte vychladnúť. Na zmes zeleniny položte lososa Rio Mare.
3. Zmiešajte sójovú omáčku s olivovým olejom a pomarančovou šťavou a pripraveným dresingom zalejte šalát. Nakoniec ozdobte tenkými prúžkami pomarančovej kôry.
Tip šéfkuchára:
Prišiel čas experimentovať a skúsiť populárnu variáciu ázijskej kuchyne. Ak si chcete jej chute ešte viac zvýrazniť, potom použite koriander alebo nastrúhaný zázvor.