Rýchly koláč s tuniakom, cherry paradajkami a rukolou
Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
2x 160 g tuniaka Rio Mare v olivovom oleji
300 g cherry paradajok
40 g rukoly
1 lyžice múky
2 lyžice strúhaného parmezánu
200 ml sladkej smotany
4 vajcia
olivový olej
strúhanku
soľ
2x 160 g tuniaka Rio Mare v olivovom oleji
300 g cherry paradajok
40 g rukoly
1 lyžice múky
2 lyžice strúhaného parmezánu
200 ml sladkej smotany
4 vajcia
olivový olej
strúhanku
soľ
Stampa Ricetta
Príprava
1. Umyte paradajky a rozkrojte ich na polovice. Zlejte tuniaka, nasekajte rukolu (pár lístkov si nechajte bokom na ozdobu) a predhrejte rúru na 200 °C.
2. 4 menšie zapekacie misky zľahka vymažte olivovým olejom a vysypte ich strúhankou. Do misiek rozdeľte paradajky a tuniaka na 4 rovnaké porcie.
3. V malej miske zmiešajte vajcia, smotanu, parmezán, múku a nasekanú rukolu a pridajte štipku soli. Nalejte zmes do zapekacích misiek a zapekajte asi 20 minút v predhriatej rúre. Podávajte ihneď priamo z rúry.