Makaróny à la pugliese s tuniakom a brokolicou
Zloženie
na 4 porcie potrebujete:
350 g makarónov
3x 54 g tuniaka Rio Mare Natura
500 g brokolice
1 cibuľu
2 strúčiky cesnaku
5 lyžíc olivového oleja
30 g strúhaného parmezánu
1 feferónku
soľ
350 g makarónov
3x 54 g tuniaka Rio Mare Natura
500 g brokolice
1 cibuľu
2 strúčiky cesnaku
5 lyžíc olivového oleja
30 g strúhaného parmezánu
1 feferónku
soľ
Stampa Ricetta
Príprava
1. Aby ste zachovali vitamíny a minerály uvarte brokolicu v pare. Po vybratí z hrnca ju ihneď prepláchnite studenou vodou, aby zostala prirodzene zelená. Rozdeľte brokolicu na malé ružičky a stonku nakrájajte.
2. Cestoviny uvarte podľa návodu na obale, potom prepláchnite a pokvapkajte trochou olivového oleja.
3. Cibuľu, cesnak a papričku nakrájajte najemno a osmažte na veľkej panvici so zvyšným olejom.
4. Do panvice pridajte cestoviny, brokolicu, odkvapkaného tuniaka a nechajte chvíľu opekať.
5. Pri servírovaní nezabudnite každú porciu posypať trochou strúhaného parmezánu.